Valamar Imperial Hotel ****

Valamar Imperial Hotel

Od 2018. godine Valamar Imperial Hotel vam se predstavlja u novom ruhu kako bi vam omogućio savršen odmor rezerviran samo za odrasle.

Smješten kraj egzotičnog gradskog parka blizu plaže i kulturnog i zabavnog života starog grada Raba, ovaj hotel je oduvijek privlačio svojim karakterom. Izgrađen je davne 1927. godine kao jedan od prvih na otoku, a među brojnim slavnim osobama posjetio ga je i kralj Edward VIII 1936. godine.

Od 2018. godine Valamar Imperial Hotel blista novim sjajem, a vas očekuju moderno uređene dvokrevetne sobe, premium restoran i mnogi drugi poboljšani sadržaji.

Nakon bogatog bife doručka, opustite se na ležaljci kraj vanjskog bazena ili u mediteranskom ambijentu wellness centra. Volite li biti aktivni, krenite na jutarnji jogging, romantičnu šetnju gradskim parkom ili vožnju biciklom uređenim biciklističkim stazama. Sunčajte se na atraktivnim rapskim plažama, a navečer kušajte vrhunska vina sljubljena s najfinijim lokalnim jelima u à la carte restoranu i wine baru Veritas ili isprobajte neki od brojnih koktela u novom Sapphire Gin baru.

Na raspolaganju vam je i besplatni prijevoz brodom do romantičnih plaža u uvalama poluotoka Frkanj ili Suhe Punte.

 

Restaurant & Wine Bar 'In Vino Veritas'


X

Prijavom na newsletter upisat ćete se na mailing listu društva grupe Valamar.