Hotel Carolina ****

Hotel Carolina

Smješten na poluotoku Suha Punta u okruženju borove šume, odlikuje se iznimno atraktivnim položajem izravno na moru i lijepim kamenitim i šljunčanim plažama.

Okolica hotela idealna je za rekreaciju i sportove kao što su trčanje, šetnje, trekking, vožnja biciklom. U ponudi hotela su i tri teniska terena.

Za druženje gostima su na raspolaganju aperitiv-bar i terasa uz bazen, u ljetnim mjesecima s plesnom glazbom i animacijskim programom.

Za opuštanje, kupanje i sunčanje u ponudi je vanjski bazen s velikom terasom za sunčanje te plaže izravno ispred hotela i restoran s terasom gdje se poslužuju razna jela i pića.

Za poslovne boravke hotel nudi salu za sastanke sa 80 mjesta. Ostali sadržaji: trgovina novina, frizerski salon, masaže.

U elegantnoj blagovaonici u prizemlju hotela poslužuju se doručak i bife-večera. Doručak nudi bogat izbor jela i napitaka, bio kutak te velik izbor pekarskih proizvoda, voća i voćnih sokova. Za večeru se nudi raznovrstan izbor menija: predjela, glavna jela, deserti.


X

Prijavom na newsletter upisat ćete se na mailing listu društva grupe Valamar.