Paviljon sobe **

Rekreacija

Svim se posjetiteljima turističkog naselja Suha Punta nude sljedeći sadržaji za rekreaciju i sportski sadržaji: teniski tereni, promenada uz more, plaže, biciklističke staze i šetnice.

Oni koji odaberu kupanje u moru, mogu uživati u nekoj od obližnjih stjenovitih i šljunčanih plaža te uređenom kupalištu. Mnoge će obradovati i blizina nudističke plaže. Sve ove plaže imaju izuzetno čisto more, a neke od njih imaju i dodatne sadržaje poput barova koji nude osvježavajuća pića i lagane zalogaje.

Tenis se može igrati na četiri teniska terena Hotela Eva, koji također ima i stolove za stolni tenis te terene za odbojku na pijesku. U blizini turističkog naselja iznajmljuju se i bicikli kojima se gosti mogu zaputiti jednom od mnogih biciklističkih staza koji vode oko poluotoka Kalifronta te otoka Raba. Biciklističke staze dobro su označene i vode do zanimljivih geoloških fenomena te prirodnih i kulturnih znamenitosti otoka Raba.

Tražite li laganu aktivnost, za vas su šetnice i promenada uz more koje su predviđene za laganu šetnju, trekking i jogging. Njima možete u šetnju povesti i svog kućnog ljubimca jer pavilijoni sobe primaju i vaše kućne ljubimce.


X

Prijavom na newsletter upisat ćete se na mailing listu društva grupe Valamar.