Izleti brodom sa otoka Raba

IZLETI OKO OTOKA RABA,  OTOKA  GOLI I GRGUR

Plovidba Barbatskim kanalom do Fjorda Zavratnica. Nastavak izleta u smjeru Sjeverne strane otoka Raba, posjet otocima Grgur i Goli. Mogućnost ručka na brodu,  fakultativno. Obilazak lokacija gdje je bio smješten zloglasni komunistički zatvor nazivan i „Hrvatski Alcatraz“. U ljetnim mjesecima pauza za kupanje na otoku Grgur. Plovidba južnom stranom otoka Raba u pravcu poluotoka Suha Punta i uz poluotok Frkanj nazvan „Otok ljubavi“ te pored uvale Kandarola gdje su se okupali kralj Edward i Wallis Simpson. Povratak u luku Rab.  

IZLETI NA OTOK LOŠINJ  I OTOK  ILOVIK

Plovidba u smjeru otoka Lošinj koji se odlikuje se raskošnom mediteranskom šumom i lijepim krajolicima. Pauza u Gradu Veli Lošinj koji se odlikuje vilama nekadašnjih kapetana i brodovlasnika. Mogućnost ručka na brodu,  fakultativno.  Nastavak izleta do Otoka Ilovik lijepe  zimzelene mediteranske vegetacije kojeg se naziva i otokom cvijeća. Pauza. Nastavak plovidbe Lošinjskim arhipelagom uz otočiće Orjul, Oruda,  Paracol i povratak u  smjeru otoka Raba. 

OTOK LOŠINJ -

Plovidba u smjeru otoka Cres i Lošinj koji se odlikuju se raskošnom mediteranskom šumom i lijepim krajolicima. U ljetnim mjesecima pauza  za kupanje u nekoj od uvala. Slijedi posjet Gradu Veli Lošinj koji se odlikuje vilama nekadašnjih kapetana i brodovlasnika. Mogućnost ručka na brodu,  fakultativno.   Nastavak plovidbe Lošinjskim arhipelagom uz otočiće Orjul, Oruda,  Paracol i povratak u  smjeru otoka Raba. 

IZLETI NA OTOK KRK - BAŠKA ( Zavratnica Fjord i Goli Otok)

Plovidba kroz Barbatski kanal do uvale  Zavratnica. Nastavak plovidbe pored Jablanca i Stinice. Posjet Golom otoku i lokacijama gdje je bio smješten zloglasni komunistički zatvor nazivan i „Hrvatski Alcatraz“.  Mogućnost ručka na brodu, fakultativno.  Nastavak plovidbe sjevernom stranom otoka i posjet mjestu Baška na otoku Krku. Nastavak plovidbe, i pauza za kupanje u nekoj od lijepih uvala i povratak u smjeru otoka Raba. 

ROBINZON – KUPANJE NA 4 OTOKA 

Plovidba Barbatskim kanalom do Fjorda Zavratnica. Nastavak plovidbe u smjeru otoka Pag.  Posjet mjestu Lun poznatom po stoljetnim maslinicima. Pauza i mogućnost za ručak na brodu, fakultativno. Nastavka plovidbe uz otočiće Dolfin i Laganj s pauzom za kupanje. Plovidba u smjeru otoka Rab. Zaustavljanje i pauza za kupanje u pješčanoj uvali. 

RIBOLOV  

Plovidba akvatorijem otoka Raba do mjesta pogodnog za ribolov. Doživljaj ribarenja prema lokalnim običajima. Pauza i ručak na bazi ribljeg menia spremljenog od sveže ulovljene ribe. U ljetnim mjesecima pauza za kupanje.  Slijedi povratak u luku Rab. 

GLASKATAMARAN – Panorama Lopar i Baška

Atraktivan izlet iz luke San Marino u Loparu za razgledavanje morskog dna i panorame poluotoka Lopar. Nastavak plovidbe prema otoku Krku i posjet mjestu Baška,  turističko središte smješteno na poznatoj pješčanoj „Veloj plaži“ i stari grad sa vrijednim spomenicima. Mogućnost kupanja i posjete Akvariju Baška koji je jedinstveni doživljaj morskog svijeta i podmorja hrvatskog Jadrana, 100 vrsta riba i 400 vrsta školjki i puževa. Ulaz: odrasli 30 kn, djeca 05-12 g. 20 kn, do 5g. gratis. Povratak u Lopar . 

GLASKATAMARAN – Panorama Lopar i otoci Grgur i Goli 

Atraktivan poludnevni izlet iz luke San Marino u Loparu za razgledavanje morskog dna i panorame poluotoka Lopar. Zaustavljanje na Golom otoku i obilazak lokacija gdje je bio smješten zloglasni komunistički zatvor nazivan i „Hrvatski Alcatraz“. Pauza za kupanje ili ručak. Povratak u Lopar 

GLASKATAMARAN – Panorama Lopar 

Atraktivni poludnevni izlet iz luke San Marino u Loparu za razgledavanje morskog dna i panorame poluotoka Lopar.