Kongresne dvorane na Rabu

Hoteli Imperial posebno su pogodni za organizaciju kongresa te raznih poslovnih okupljanja (prezentacije, poslovne radionice, seminari). Kongresni prostori hotela Padova, Grand hotela Imperial, hotela Carolina te turističkog naselja San Marino opremljeni su najnovijom tehnologijom i opremom za prezentacije, u skladu s najvišim svjetskim standardima.

Organizirate li simpozij ili kongres ili vam treba poseban prostor za događanje, poslovni sastanak ili poslovni posjet, na raspolaganju vam je više od 400 mjesta u multifunkcionalnim dvoranama čiji se raspored može prilagoditi raznim namjenama: theatre, classroom, U-postava i banquet. Sve su dvorane klimatizirane i opremljene suvremenom audio i videotehnikom za prezentacije: projektori, grafoskopi, pojačala, internetska veza itd.

Sudionici mogu uživati i u ostalim sadržajima hotela: bazeni, saune, dvorane za fitness, tereni za tenis itd. Mir otoka Raba te ljubazno i stručno osoblje hotela pridonijet će dobroj radnoj atmosferi.

Hoteli Imperial domaćini su kongresima, seminarima i sličnim poslovnim događanjima već dugi niz godina i naše vam iskustvo stoji na raspolaganju pri njihovoj organizaciji i vođenju. Uspjehu vašeg događanja pridonijet će i udoban smještaj te vrhunska gastronomska ponuda naših restorana.