Wellness

Hoteli Imperial na otoku Rabu mjesta su gdje se u potpunosti možete opustiti. Osim u miru i tišini te odmoru u prirodi, možete uživati i u sauni, masaži i mnogim drugim wellness tretmanima za oporavak duha i tijela. Sve popularniji spa i leisure treatments blagotvorno će djelovati na vaše psihičko i fizičko stanje. 

Sauna je prirodan, koristan i učinkovit način čišćenja tijela, posebno tijekom zime. U ponudi hotela Imperial možete izabrati između finske saune, biosaune, infracrvene saune te turske kupelji.

Treba li vam opuštajuća masaža, na usluzi vam je naš massage salon. Masaža je vještina koja se prakticira već tisućljećima, a jedan je od najpoznatijih boraca protiv stresa svakodnevice. Uklanjanju stresa svakako će pomoći i mir i tišina rapskog krajolika.

Na raspolaganju su vam i unutarnji i vanjski bazeni, hidromasažni tuševi, solariji te posebne sobe za odmor i opuštanje koje prožimaju mirisi mediteranskog bilja. Želite li zablistati u nekoj posebnoj prilici, uputite se u kozmetičke salone. A za one koje uvijek žele biti u formi na raspolaganju su i fitness dvorane.

Odmor u prirodi te opuštajući well-being tretmani pomoći će trebate li psihički i fizički oporavak. Samo se prepustite u vješte ruke profesionalaca hotela Imperial i u opuštajućoj atmosferi wellness centara napunit ćete se novom energijom.