Zaposlenje u Imperialu

Pronađite posao u Imperialu Rab

 Imperial d.d. nudi posao na otoku Rabu u ugostiteljskoj i hotelijerskoj struci, a oglase za zaposlenja objavljujemo na ovoj stranici.

Zahvaljujući profesionalnosti, stručnosti i gostoljubivosti našeg osoblja, Imperial d.d. danas je jedna od vodećih hotelskih tvrtki u Hrvatskoj. Naša prednost u odnosu na konkurenciju jest vrhunsko ugostiteljsko osoblje koje se, između ostalog, sustavno obrazuje u našoj ugostiteljskoj školi. Kvaliteti pridonosi i tradicija bavljenja turizmom koja je na Rabu duga više od 120 godina, a u samom poduzeću Imperial više od 45.

Nudimo usluge najviše kvalitete, a istu razinu kvalitete tražimo i od svojih zaposlenika. Ambiciozni i marljivi kandidati s nama mogu steći veliko iskustvo, profesionalno se razvijati i napredovati.

Svake godine imamo oglase za zaposlenja tijekom sezone i uvijek tražimo kvalificirane kuhare, konobare, recepcionere, animatore, sobarice i ostalo pomoćno osoblje. Naravno, dajemo mogućnost i kandidatima različitih struka koji žele posao na Rabu tijekom cijele godine.

Sve potrebe za zapošljavanjem u "Imperial" d.d. Rab objavljuju se na Zavodu za zapošljavanje (www.hzz.hr)


Kontakt – kadrovska služba

Ispunjavate li naše uvjete i spremni ste prihvatiti zahtjevan, ali zanimljiv i izazovan posao na Rabu, u roku 15 dana od objave oglasa pošaljite životopis i molbu (na hrvatskom jeziku) s fotografijom na:

e-mailljudski.potencijali@imperial.hr 

ili

IMPERIAL d.d. (ponuda za posao)
Jurja Barakovića 2 51280 RAB, HR
tel. +385 51 667716 (Služba ljudskih potencijala)
fax+385 51 724728


POTREBNA DOKUMENTACIJA KOD PRIJAVLJIVANJA RADNIKA U RADNI ODNOS

  1. ispis radnog staža
  2. osobna iskaznica
  3. porezna kartica (PK kartica)
  4. OIB
  5. tekući račun s IBANOM

 

OTVORENI NATJEČAJI ZA ZAPOSLENJE